Hungarian (formal)English (United Kingdom)
2018. február 25., vasárnap
raktar2.jpg
Minőségpolitika

 

A VT METAL KFT célja:

 

A vevők minőségi elvárásainak teljesítése mellett optimális költségráfordítással a külső és belső piacon egyaránt versenyképes terméket és szolgáltatást nyújtson. A felső vezetés elkötelezi magát a társaság minőségpolitikájának megvalósítására, rendszerünk folyamatos fejlesztésére.

CÉLUNK ELÉRÉSE ÉRDEKÉBEN:

-   Fémipari alkatrészek gyártása, és a felületkezelési tevékenységi területünkre kiterjedő - az ISO 9001:2000 szabvány követelményeinek megfelelő - minőségirányítási rendszert alakítottunk ki és működtetünk. 
Autóipari termékek beszállítóiként az ISO TS 16949:2002 ( QS 9000 / VDA 6.1. szabvány) technikai specifikáció követelményeinek megfelelően működtetjük minőségirányítási rendszerünket autóipari alkatrészgyártási és felületkezelési eljárásokra.

-   Kötelezettséget vállalunk gyártási eljárásaink fejlesztésére, és a meglévők folyamatos karbantartására.

- Termékeink, szolgáltatásaink minőségének javítása érdekében beszállítóinkat rendszeresen értékeljük, megismerjük minőségirányítási rendszerüket és szorgalmazzuk rendszerük fejlesztését.

-  A követelményeknek megfelelően képzett személyzetet alkalmazunk, dolgozóink minőségtudatát információkkal, képzéssel alakítjuk, fejlesztjük.

-   Végső célunknak a vevő megelégedettségét tekintjük, társaságunk minden dolgozója ennek érdekében dolgozik.

-   A vevői követelményekkel összhangban folyamatosan fejlesztjük minőségirányítási rendszerünket,  és ennek eredményeként a termelési, termékminőségi mutatóink javításával a nullhibaszázalék elérésére törekszünk.

 

Mottónk:

 

 ELÉGEDETT VEVŐ  =  MEGALAPOZOTT  JÖVŐ
 
VT Metal Kft, Powered by Joomla! vtmetal@metal.videoton.hu Copyright 2010, VT Metal Kft. Design:Pitti