Hungarian (formal)English (United Kingdom)
2019. november 17., vasárnap
meres_rajz1.jpg
Cég Cikkek


Általános beszerzési feltételek
 
Referenciák
     
     
     
     
     
     
     
     
 
 
Környezeti politika


A VT METAL Kft. célja:
a felületkezelési, a forgácsolási, szerelési, a szennyvíztisztítási és a veszélyes hulladék kezelési tevékenységek hulladékainak csökkentése.
CÉLJAINK ELÉRÉSE ÉRDEKÉBEN :

  • kötelezettséget vállalunk, hogy gyártási folyamataink során a környezeti szennyezést megelőzzük ,
  • kinyilatkoztatjuk, hogy a környezetvédelmi előírásokat, a rendeletek, jogszabályok, szabványok, szakhatósági előírások    követelményeit,  határértékeit  betartjuk,
  • környezeti kibocsátásainkat - légtér, szennyvíz, galván iszap - méréssel rendszeresen ellenőrizzük,
  • a környezetvédelmi előírások betarthatósága érdekében mind a gyártási -, mind a környezeti kibocsátási  eljárásainkat karbantartjuk, illetve folyamatosan fejlesztjük,
  • céljainkat képzett személyzettel valósítjuk meg, illetve dolgozóink környezeti tudatát információkkal, oktatással folyamatosan alakítjuk, fejlesztjük,
  • a követelményeknek  optimális költségráfordítással  akarunk megfelelni.

Mottónk :

Vörösmarty után szabadon :

.... hogy az ember ne fájjon a földnek ....
 
Minőségpolitika


A VT METAL KFT célja:


A vevők minőségi elvárásainak teljesítése mellett optimális költségráfordítással a külső és belső piacon egyaránt versenyképes terméket és szolgáltatást nyújtson. A felső vezetés elkötelezi magát a társaság minőségpolitikájának megvalósítására, rendszerünk folyamatos fejlesztésére.

CÉLUNK ELÉRÉSE ÉRDEKÉBEN:

-   Fémipari alkatrészek gyártása, és a felületkezelési tevékenységi területünkre kiterjedő - az ISO 9001:2000 szabvány követelményeinek megfelelő - minőségirányítási rendszert alakítottunk ki és működtetünk. 
Autóipari termékek beszállítóiként az ISO TS 16949:2002 ( QS 9000 / VDA 6.1. szabvány) technikai specifikáció követelményeinek megfelelően működtetjük minőségirányítási rendszerünket autóipari alkatrészgyártási és felületkezelési eljárásokra.

-   Kötelezettséget vállalunk gyártási eljárásaink fejlesztésére, és a meglévők folyamatos karbantartására.

- Termékeink, szolgáltatásaink minőségének javítása érdekében beszállítóinkat rendszeresen értékeljük, megismerjük minőségirányítási rendszerüket és szorgalmazzuk rendszerük fejlesztését.

-  A követelményeknek megfelelően képzett személyzetet alkalmazunk, dolgozóink minőségtudatát információkkal, képzéssel alakítjuk, fejlesztjük.

-   Végső célunknak a vevő megelégedettségét tekintjük, társaságunk minden dolgozója ennek érdekében dolgozik.

-   A vevői követelményekkel összhangban folyamatosan fejlesztjük minőségirányítási rendszerünket,  és ennek eredményeként a termelési, termékminőségi mutatóink javításával a nullhibaszázalék elérésére törekszünk.

-   A vállalat társadalmi szerepvállalásának növelése, a lakosság egészségének és biztonságának védelme minőségi politikánk egyik szempontja. Megfelel a gyermekmunka elutasításának szabályainak, amelyek megtiltják a kényszerített, akaratlan munkát. Társaságunk csak olyan partnerekkel és beszállítókkal dolgozik együtt, akik megosztják elkötelezettségüket a gyermekek védelmében.


Mottónk:


 ELÉGEDETT VEVŐ  =  MEGALAPOZOTT  JÖVŐ
 
« ElsőElőző12KövetkezőUtolsó »

1. oldal / 2
VT Metal Kft, Powered by Joomla! vtmetal@metal.videoton.hu Copyright 2010, VT Metal Kft. Design:Pitti